Революция в комуникацията с интелигентен превод и гласова асистенция

Woosak Technology, базирана в Хонконг, пуска на пазара своето последно иновационно решение – смарт слушалките TransBuds A8, които обещават да преобразят начина, по който се извършва превод на чужди езици и се получава гласова помощ.

Тези смарт слушалки са оборудвани с невронна мрежа ChatGPT, която позволява реално време превод на разговори на 144 езика и 70 диалекта. Невероятното е, че преводът се извършва директно в ухото на потребителя и се показва като текст на дисплея на кутията, която също така разполага с малък екран, поддържащ различни приложения.

Техническите характеристики на TransBuds A8 включват вграден чип Qualcomm 3040, Bluetooth версия 5.3, и 2-инчов TFT сензорен екран с резолюция 480×640 пиксела. Батерията е с капацитет от 40 mAh за всяко ухо и 1000 mAh за кутията, която поддържа зареждане чрез кабел с конектор Type-C.

Освен като устройство за превод, ChatGPT функционира и като гласов асистент. Потребителят може да получава информация за времето, задръстванията и да задава въпроси в интернет с двойно натискане върху слушалките, при условие че смартфонът е свързан към клетъчна мрежа или Wi-Fi.

Въпреки иновативните функции, някои от недостатъците на TransBuds A8 са липсата на защита срещу вода и прах, липсата на безжично зареждане и активното шумопотискане. Вместо това, те предлагат режим “диалог”, който подчертава речта на събеседника за по-добро чуване.

Цената на TransBuds A8 е $299, като за функциите, свързани с ChatGPT, е необходим годишен абонамент от $40, като първата година е безплатна. Тези смарт слушалки предлагат иновативно решение за интелигентен превод и гласова помощ в едно устройство, което обещава да преобрази начина, по който се комуникира на международно ниво.

Google+ Comments