Craves – приложението, специално за жени

Внимание! За всяка жена е жизнено важно да научи за това приложение 😉

Неговото име е Craves и би могло да се превърне в най-добрия ви приятел. Идеята му е следната – виждате дадена дреха, която ви харесва, снимате я и на телефона си мигновено се появява информация за марката на тази дреха, каква е нейната цена и откъде можете да си я закупите. Ако желаете, може и да си я поръчате директно през телефона.

Така че, дами, другият път, когато колежката или приятелката ви е дошла с нова пола на работа, не е необходимо да я разпитвате надълго и нашироко какво и как. Щракнете й една снимка и цялата информация, която ви интересува, ще откриете в дланта си.

Има и друга добра новина. Craves работи също на принципа на социална мрежа, така че лесно можете да следвате свои приятелки или известни личности. Приложението работи с някои от най-известните марки, които за вас със сигурност ще са по-познати, отколкото на мен. Признавам си също, че не знам какви са условията му за България, така че това ще трябва да научите сами. Иначе фирмата, която седи зад Craves, се издържа от поръчките, направени чрез приложението, като печели определен процент.

Craves-Hat-Result

url

Google+ Comments