Dragon телефон за 2012

Според китайския календар 2012 е годината на Дракона, по този повод компанията Vertu реши да отбележи това голямо събитие с пускането на три нови телефона на пазара от сравнително висок клас. Макар, че ние вече отдавна посрещнахме новата година, по китайсикия календар 2012 ще настъпи на 23 януари. Всички с притаен дъх очакват събитието, което ще бъде съпроводено от едноименната линия Dragon, принадлежаща към семейството на Signature.

Изключително специалните телефони могат да задоволят желанията за уникалност на всеки купувач. На пазара ще се предлагат три разновидности на панела на телефона. Между тях ще бъдат бял корпус изработен от неръждаема стомана, изтънчено подчертан с изумруди, златен корпус, придружен с диаманти и разбира се черен корпус от неръждаема стомана, украсен с рубини. На задната част на всеки телефон е изобразен дракон, като производителите обясняват, че процеса на гравиране е изключително бавен и сложен. Изисква тридесет и осем човекочаса и преминава през двадесет етапа докато придобие своя завършен вид. След като приключи този процес всеки телефон бива изпращан в Швейцария, за да се постави върху него печат, който дава гаранция за автентичността му. Последния етап от направата на мобилните апарати е тяхното връщане във Великобритания за финалното инкрустиране със скъпоценни камъни.

Цената ще стартира от 20 800 долара, а в самия комплект са включени зарядно устройство и луксозен кожен калъф, подхождаш на този телефон. За съжаление знаем само как ще изглеждат тези красиви телефони-бижута, но производителя не предоставя информация за техните технически параметри. Според непотвърдена информация и трите телефона ще работят под операционната система Symbian.

Google+ Comments