Freestyle нова година

Ето, че вече дойде 2022. Предполагам, че всички се надяваме тя да бъде доста по-успешна и здрава. Аз го пожелавам от сърце! Нека плановете, които сме си направили, да се сбъднат. Или ако пак се случи така, че да се наложи да ги променяме, да е по наш, фрийстайл начин. А за още една алтернатива, дори и да останем у дома, ви запознавам и с технология от ново поколение.

В блога ми може би надделяват статиите за Apple, но от началото на тази година си обещавам да разширя кръгозора си. И тъй като мечтите понякога се сбъдват бързо, ми попадна представянето на нова разработка на Samsung. Тя не е нито телефон, нито таблет, нито телевизор, но работи с всички тях. Как е възможно това?

От технологичната компания обявиха пред широката общественост новото попълнение – преносим проектор. Той ще бъде с размери на бутилка и с тегло до 1 кг, което ще позволява да се носи дори и в дамска чанта, но от по-големите. Джаджата ще има преносима батерия и ще може да се използва навсякъде и по всяко време.

Свързването с Freestyle, както е името на нововъведението, ще може да се извършва чрез Bluetooth или чрез USB. Но идеята е да няма никакви кабели и ограничения. Така ще може да се излъчва върху стена, на тавана, навън, вътре. Това го прави изключително удобен за къмпинг, при пътуване, при излизане в парка или нов локдаун у дома.

С онлайн достъп до всички любими филмови платформи, мисля, че Freestyle ще се превърне в любима нова джаджа на хората. Още повече, че ще ни спасява в скучните моменти на изолация и същевременно ще е повод да се съберем. Не зная дали цената му ще е рентабилна за българския пазар, но лично аз нямам търпение да го взема и пробвам.

Google+ Comments