Моята телефонна сага

На някои техники просто не им е писано. Така се случи и с един мой телефон, който счупих още на втория месец ползване. Понеже това беше техническа механична повреда, гаранцията не го покриваше, но трябваше да се смени дисплея в оторизирания сервиз на марката, за да може да бъде продължена гаранцията.

Така и направих, но знаете, че цената на услугата беше значително по-висока от това, което можеха да ми предложат някои други сервизи в моя град.

Прежалих ги тези пари и не след дълго ми бяха сменили дисплея. След време обаче при софтуерен ъпдейт, даде грешка. И тази грешка не ми позволяваше да използвам телефона си. Ето защо ми се наложи отново да изпратя телефона за ремонт. Този път надявам се гаранцията да покрие щетата и да не ми вземат никакви пари.

През това време обаче, докато ползвах още стария си телефон, реших че явно твърде много ми пречи и го хвърлих на плочките пред нас. И на него му счупих дисплея. Да, продължава да работи, но все пак “късметът” на техниката не е много голям.

Сигурно ще кажете, че аз съм виновен за това и ще сте прави. Но истината е, че до тези два случая телефоните ми винаги са изглеждали като нови след години ползване. И то без да съм слагал калъфи, протектори и прочие.

Google+ Comments