Смартфон Oppo

Една сред добрите фирми за електроника – Oppo, наскоро утвърдила се, успя да предложи доста добър модел смартфон. Той работи с операционна система Android. Сензацията по рекламата на модела Find X903 беше, че в нея участваше прословутата звезда от холивудските филми – Леонардо Ди Каприо. Именно заради това фирмата веднага беше обвинена, че изразходва доста средства за реклама.

Oppo е съвсем от скоро на пазара в производството на смартфони и е дъщерна фирма на BBK.

Новият смартфон Find X903 е далеч от поредния евтин китайски телефон. Той предлага дисплей с диагонал 4 инча, процесор с честота 1 GHz, камера с 8 мегапиксела, батерия с капацитет от 1400 mAh.

Източници твърдят, че в недалечно бъдеще фирмата ще се появи на пазара с още един смартфон, с логичното име Find 2. Разликите ще бъдат, че новият модел ще бъде в сензорен моноблок. Премахването на физическата клавиатура ще осигури намаляването на дебелината на устройството на 9.3 мм.

Прогнозите са, че е възможно Find 2 да работи с операционна система Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Появяването му на пазара все още е неизвестно, а очакваните характеристики на апарата са да притежава : двуядрен процесор, 4 GB вградена памет, предна камера с един мегапиксел, 10 Mpx камера на задната страна на панела и 1 GB оперативна памет.

Google+ Comments