2 Нови телефона на Alcatel

Alcatel пуснаха на пазара два нови модела техни телефони, единия от които много  прост Alcatel OT-117 с едноцветен дисплей , а другия Alcatel  OT-385D с възможност за 2 sim карти. И двата телефона попадат в най-ниската ценова група.

Монохромния дисплей на Alcatel OT-117 ни отвежда назад във времето, когато телефоните бяха в своето технологично начало и се използваха предимно за говорене, а не за други функции. Списъка с телефонните номера е ограничен до 100. За разлика от gms-те от преди 10 години, този макар напомнящ отминали времена разполага и с някои екстри като фенерче, радио, акумулаторна батерия и няколко вида развлекателни игри.

Другия освен, че разполага с възможността да работи с 2 sim карти, е снабден с TFT екран, QWERTY клавиатура и други екстри. Има слот за карта, вградена памет, камера, FM радио. Поддържа фейсбук, GPRS I Twitter. Батерията позволява 7 часа разговори и  до 560 часа режим на готовност.

Двата нови телефони на известната компания са подходящи за всяка част от потребителите, единият със своята опростеност ще задоволи нуждите на тези, които използват телефона по предназначение и нямат нужда от екстри. А другия ще удовлетвори практичните, които обичат да съчетават няколко неща в едно.

Google+ Comments