Delta.bg – несравним партньор за вашия онлайн бизнес

За много кратко време прохождащата компания Delta.bg успя да се наложи като една от най-предпочитаните в страната за по-специализирани хостинг услуги като VPS хостинг, наети сървъри и колокация.
Фирмата вече е известна с изключително добре подсигуреният си дейтацентър, любезният си екип по поддръжка, който е винаги в помощ, ненадминатия си ъптайм и високопрофесионално отношение към клиентите си.

От Делта могат да се похвалят с много крупни клиенти, които дори са написали препоръки за техните услуги. Ако пък потърсите в Google ще откриете много уеб дизайнери, оптимизатори и разработчици, които също препоръчват в отзивите си услугите на компанията.

Най-често поръчваната услуга от клиентите на компанията е т.н. VPS хостинг – виртуален частен сървър, който предлага скорост и ресурси, невлияещи се от нищо, възможност за хостване на неограничен брой сайтове, както и неограничен трафик. Цените на VPS-ите в Delta.bg започват от 20лв./месец, едни от най-достъпните в България, а и не само.

Делта се стреми и успява да предлага на клиентите си сигурни, качествени, и удобни на клиентите си услуги, на което се дължи и бързото развитие на компанията. Разбира се, тази фирмена политика бива възнаградена от растящия брой клиенти, доверяващи се на Delta.bg.

Към момента фирмата предлага четири плана VPS хостинг – подходящи както за малки клиенти, така и за големи фирми, работещи в IT сферата. Предлагат се и четири плана за наети сървъри, които предлагат още по-голяма мощност и са предназначени за много натоварващи проекти. Цените започват от 215лв за три месечен абонамент. Компанията предлага и услугата „Колокация”, която осигурява свързаност за клиенти, които вече имат свой собствен сървър – Делта го приютява в своя Дейта център, който е защитен от всякакви метеорологични условия, спиране на електричество, и прекъсване на интернет достъпа.

Google+ Comments