HTC Desire 600

htc-desireСлeд дългото очакване – най-после е факт. Ярка двусимна суперновина от компанията HTC, устройство, създадено за живот на високи скорости. Смартфонът попълва редицата на моделите с две симкарти, при това давайки възможност за едновременна работа и на двете в активен режим (active dual), което позволява при използване на едната линия да се приеме обаждане и от втората. Изключително удобно – с Desire 600 няма да ви се налага да губите ценно време, сменяйки карти или управлявайки различни устройства. В него има всичко, което ви е необходимо. Смартфонът може да работи ефективно по всяко време и на всяко място. Той е мощен и продуктивен – разработчиците му съвсем предвидливо са го снабдили с пъргавия четириядрен процесор Qualcomm® Snapdragon 200, като тактовата честота на всяко едно от ядрата му е 1.2 GHz. Той обезпечава модела с такава скорост, която му е нужна за ефективен интернет сърфинг, пълноценна многозадачност, която е от изключително важна за тези, които вършат по няколко работи наведнъж, и качествени графики. Реалистичността на изображенията в мобилните игри и приложения е истински впечатляваща.

Оперативната памет на смартфона е 1 Гб, а за съхранение на информация са предвидени 8 Гб флаш памет.

4.5-инчовият екран Super LCD 2 е с резолюция 960 х 540 пиксела. На него може да разгледате с отлично качество снимките, направени с помощта на вградената 8-мегапикселова камера, снабдена с автофокус и LED светкавица, BSI сензор и специален HTC ImageChip.

Камерата има функция за непрекъснат запис, но може би най-впечатляваща потребителите е функцията Видеомоменти, която позволява без затруднения да се направи собствен кратък филм. Камерата на смартфона в автоматичен режим прави от заснетите изображения 30-секунден клип – на практика само с няколко кликвания. Така че, ако нямате опит в монтажа или пък не разполагате с допълнителни приложения, тази опция ще стане за вас изключително важна, даже незаменима.

Автономната работа на устройството се осигурява от литиево-полимерна батерия, която по официални данни на производителите в режим на разговор може да издържи до 11 часа, а в режим на готовност – около 577 часа.

Наистина добри новини от Тайван.

 

Google+ Comments