Смартфон за истински дами

damskiЕто че най-после е факт и дългоочакваното обновление на линията андроид смартфони на Lenovo – моделът A706, който поддържа две симкарти. Той определено е предназначен за представителките на нежната половина на човечеството и представя удачен тандем от мощни хардуерни характеристики и стилен дизайн.

Телефонът изглежда изключително съвременно. Външно моноблокът изключително много напомня за модела  А800, но размерите му определено са по-големи. Освен това, той е снабден с фронтална тримегапикселова VGA камера, чийто обектив традиционно се е приютил на предния панел.

Задният панел заслужава да се погледна по-отблизо. Бутоните за управление – включване и звук – са разположени на самия капак. Той има формата на сапуниерка и приляга изключително плътно към сензорния екран. Повърхността на задния панел съчетава в себе си белоснежния гланц (в долната част) и матовата текстура на среброто (в средната и горната част). Основният материал, използван при изработката на модела, е висококачествена пластмаса, изключително предпочитана от производителите на съвременни комуникационни устройства.

На лицевият панел се намира 4.5-инчов IPS дисплей, който поддържа функцията Multitouch. Наред с това екранът притежава отличен широк зрителен ъгъл, както и реалистично цветопредаване. При слънце дава незначителни отблясъци, благодарение на което, даже и при ярка слънчева светлина, четенето на текст не затруднява.

A706 се управлява от операционната система Android 4.1. А за бързата му и плавна работа се грижи четириядрен процесор, чието сърце тиктака на честота от 1.2 GHz. Оперативната му памет е 1 GB, а вградената памет от 4 GB позволява ползвателят му да съхранява голям обем от информация.

Изпълненият в бяло модел на корпуса е отличен вариант за жените, ценящи стилната техника, а черният със сигурност би подхождал на всеки мъж.

 

Google+ Comments