Как да изберем перфектния кейс за iPhone? – част 1

Когато избирате калъф за вашия мобилен телефон, се стремите той да е устойчив и да гарантира предпазване при падания и удари. Освен това искате той да има дизайн, който отразява вашата личност и отговаря на серия от характеристики според вкусовете, предпочитанията, хобитата и дори професията. Колко много искаме от един кейс…

Постепенно калъфът за телефон се превърна в моден аксесоар, особено когато говорим за скъпи и масови телефони като iPhone. Понякога се забравя, че това не е просто допълнение към визията на смартфона, а предмет, чиято функция спомага за дълготрайността на телефона и може да бъде от голяма полза за подобряване на неговата функционалност. Повечето оригинални модели са с допълнителна защита срещу падания, с вградена батерия или с уникален дизайн. Именно това ги различава и от репликите.

За да изберете най-доброто на пазара, съм ви подготвил специална селекция. Прочетете и направете своя избор за най-подходящия кейс за iPhone.

За любителите на модата
Ако сте моден фанатик и искате телефонът ви да излъчва стил и елегантност в изобилие, то коженият калъф Valentino е идеален за вас. Съвместим е с модела iPhone X. Дизайнът му е черен и придава минималистичност, докато буквената абревиатура от името на фирмата, добавя модернистичност. Какъв по-стилен начин да защитите телефона си?!

За любителите на класическото
С оценка от 4,3 от 5 точки потребителите на Amazon класират класическия силиконов калъф на iPhone. Той е един от най-популярните благодарение на своя дизайн, който същевременно има силиконово и микрофибърно покритие, и предложение в 17 различни цвята. Освен, че е много мек и приятен на допир, предотвратява от удари и драскотини. Пастелните нюанси са идеални както за жени, така и за мъже със стил и специален вкус.

За най-оригиналните
Ако търсите оригинален дизайн, който отразява перфектно вашата личност, моделът Babylonia на Casetify, вдъхновен от Jessalyn Brooks, е точно за вас! Той обединява в себе си изкуство, авангард и уникалност. От фирмата производител се ангажират със създаване кейс, които приежава самоизразяване и креативност. Именно затова си сътрудничат с художници и дизайнери от цял свят, които сътворяват уникални модели по заявка. Като бонус може да се отбележи, че калъфите са изработени от двоен слой чист материал за допълнителна устойчивост.

Google+ Comments