Как да изберем перфектния кейс за iPhone? – част 2

Как по принцип избираме калъф за смартфона си? Какви са параметрите? Какво знаем изобщо за кейсовете, освен че защитават и са красиви? Представям ви една класация специално за потребителите не iPhone, която ще ви насочи какво предпазно средство да изберете за тефлона си спрямо нуждите и интересите ви. Това е втората част, а ако още не сте се запознали с основните от пърата, може да ги прочетат тук.

За любителите на анимации
Ако сте фенове на изчистен дизайн, но обичате анимации, имам предложение за вас. Любителите на анимираните животни със сигурност ще харесат моделите на My Dog Don’t Like You, в бяло с черна типография. Този кейс се предлага за всички модели iPhone. Освен с визията си, впечатлява и с технологията си за производство – двоен гумиран слой, който двойно повече предпазва от наранявания.

За практичните
Калъфът Hushco е един от най-практичните модели. Съвместим е с iPhone 7 и 8. Изработен е от термопластичен полиуретан и въглеродни влакна, за да се избегне приплъзването, което може да доведе до изпускане, и оставянето на пръстови отпечатъци. В допълнение, той има система за защита Mil-Grade, която поема удари и предпазва от наранявания. Дизайнът на кейса включва отвор, който показва оригиналното лого на Apple.

За екологичните
Калъфът на Carved е изработен от висококачествена устойчива дървесина, специално проектирана да не добавя допълнителен обем към вашия телефон. Интереснето тук е, че всеки модел е уникален, тъй като всяко дърво има характерните си черти и белези. Освен че защитава вашия мобилен телефон и позволява безжично зареждане, за всеки продаден кейс компанията засажда по едно дърво. По този начин се допринася за опазването на околната среда.

За работещите
Ако мобилният ви телефон е най-добрият ви приятел през целия работен ден и ви е необходима батерията, която да издържи без проблеми, то кейса на Smart Battery е точно за вас. Освен че има минималистичен дизайн и е мек и много приятен на допир, той включва вградена външна батерия. Чрез нея може да увеличите заряда на мобилния си телефон и да получите до 33 часа разговори и 21 часа навигация.

Google+ Comments