Класация: Най-стриймваната песен в Spotify

Музиката е движещата сила на живота, да чувствата, на емоциите. Всеки от нас има своите предпочитания и затова има и изпълнителни от различни жанрове. Въпреки това всяка година има по някой хит, който е масово харесван. Тъй като вече 2022 изтича и е перфектното време за музикална класация, ви споделям и най-стриймваната песен на всички времена в Spotify.

Аз всекидневно използвам музикалната платформа докато отивам или се прибирам от работа, а понякога и на самото работно място. Изградил съм си и плейлист и разменям такива с приятели за малко разнообразие. Само нещо любопитно ви споделям, че може да проверите колко часа сте прекарали през годината в Spotify и колко в слушане на любима музика. Няма да ви казвам колко точно са ми минутите, защото са над 50 хил., но ще ви кажа за любимата ми песен – всички на Dua Lipa.

Но да не се отклонявам от заглавието. Вече има официални данни, според които фаворитът за номер едно стриймван в музикалната платформа от 2017 насам е детрониран. Това е Ed Sheeran с Shape of You. А новата най-слушана песен е на The Weeknd със заглавие Blinding Lights. Нейният рекорд е от 3.33 милиарда слушания…. Ехааа…

В чар-та попадат още Tones and І – Dance Monkey с 2.7 мил. Следва Lewis Capaldi – Someone You Loved с 2.5 мил. И накрая Post Malone ft. 21 Savage – Rockstar със своите 2.5 мил.
Аз лично не съм особен фен на изброените, но пък бих ги слушал от време навреме. А вие? Може да споделите и своята музикална класация за 2022.

Кои ще бъдат фаворитите на 2023 – предстои да разберем. Време е вече за купон и веселба – весело посрещане на Новата година с любимите песни и да не забравите да танцувате много и заради мен.

Google+ Comments