MicroCredit, бърз кредит и новият стил на живот

Силно заложено в българската народопсихология е това да имаме някаква собственост. Дали това ще бъде недвижимо имущество като жилище, или движимо – автомобил и т.н. Но винаги, когато е ставало въпрос за кредити, хората са чувствали тежест и нежелание да се обвързват с банки в дългосрочен план. С течение на времето обаче и навлизането на модерните технологии, които направиха общуването и достъпа до всякаква информация изключително лесен, започнахме да разбираме каква всъщност е практиката в по-напредналите държави. Малко по малко компании като MicroCredit предложиха и на българския пазар подобен тип услуги. Говорим за бързи кредити.

Защо има нужда от този вид услуга?

С все по-голямото навлизане на капитализма и пазарната икономика в страната ни, както и с развитието на съвременните технологии, все повече се повишава необходимостта от потребяването на разнообразни стоки и услуги. Взимайки пример от, вече миналите през този път, западни държави и българите решихме, че ще бъде много по-лесно и поносимо за бюджета ни, да потребяваме определени стоки и услуги без да е необходимо да плащаме цялата сума на веднъж. Така пазара сам наложи необходимостта от появяването и развитието на услуги като бърз кредит.

 

Той дава възможност на широк спектър от потребители да се възползват от суми от 200 до 3000 лева за възникналите им парични нужди, без да се притесняват, че това се отрази драстично на месечния бюджет.

Клиентите на MicroCredit могат да се възползват от бързи пари назаем, като кандидатстването става бързо, лесно и удобно дори от комфорта на вашето жилище или офис. Заетите суми се връщат на равни месечни или седмични вноски, като клиентът сам избира начина, по който ще ги връща. Компанията предлага гъвкави възможности за плащане, съобразени с времето и възможностите на потребителите – по банков път, в един от 70-те локални офиси на MicroCredit в цялата страна или в удобно за клиентите време директно на консултант на компанията, както и в обект на EasyPay.

MicroCredit е небанкова финансова институция, която се е специализирала в отпускането на бързи потребителски кредити за нуждите на всеки. За повече от 5-годишното си съществуване, компанията се е старала да предостави възможно най-модерната и гъвкава услуга на своите потребители и да задоволи нуждите на абсолютно всеки човек в страната от бързи пари назаем.

Google+ Comments