Nokia с изненади

Обичам пазара на мобилни устройства! Толкова е динамичен и пълен с възможности, че постоянно има иновации, които да са подходящи за всеки ценови клас. Днес ще ви споделя за последната голяма новина на Nokia, която ще промени правилата на телефонния бизнес по света.

Всъщност известията от технологияния гигант са две. Първата е за пускане на пзара на три нови смартфона. Това са Nоkіа G22, Nоkіа С32 и Nоkіа С22. Те бяха официално представени на Cвeтoвния мoбилeн ĸoнгpec и впечатлиха с възможностите си. И трите устройства ще имат дълъг заряд на батерията до три дни. Заедно с това камерите ще са обновени за подобрени изображения. Телефоните ще имат и издpъжливocт в бюджeтнaтa С-cepия. Идва и иновацията за cмapтфoн oт G-cepия c пpeдлoжeниe зa yлecнeни cepвизни дeйнocти, което ще рече достъп в домашни условия до части и инструменти чрез поръчването им от приложение.

Втората новина от Nokia е, че измества производството си в Европа. Тя ще е една от първите мобилни компании, които ще поставят основите на мобилно създаване на стария континент. Този ход цели намаляване на въглеродните емисии и замърсяванията, които са добре регулирани на континента. Също иска да покаже на потребителите, че производството на мобилните устройства ще се извършва при честно заплащане и с качествени части. Аз мога да кажа само браво за смелия икономически ход!

За да продължат да поддържат и еко политиката си, от Nokia ще поставят във всеки от новите телефони и кейс, който е напълно рециклиран и рециклируем. Също ще заложат на удължената гаранция от 3 години, както и за оптимизацията на софтуера, което гарантира по-дълъг живот на смартфона. По този начин потребителите няма да желаят да сменят работещ телефон. А най-хубавото е, че цените за нашите стандарти са супер – от 280 до около 400 лева.

Google+ Comments