Nothing Phone – по-добър от останалите?

Преди няколко месеца в медиите се появи информация за нов телефон. Той носи името Nothing. Често казано не му обърнах много внимание, защото си мислих, че е поредното уж нововъведение.

Интересното при този Nothing Phone е най-вече дизайнът, който е с изцяло прозрачен гръб. От официалната информация на компанията става ясно, че това е нов вид смартфон, който съвсем скоро ще бъде пуснат в продажба. Неговата цел е да увеличи потребителската удовлетвореност и да засили позитивното усещане от закупуването на нов телефон.

Докато си мислихме, че вече няма с какво да ни изненадат в сферата на смартфоните, Nothing Phone има специално създадена за него LED система. Тя носи името Glyph Interface. Може да свети в различни цветове, а заедно с това и дава възможността функции като телефонно обаждане или получаване на съобщение, да бъдат видени от задната страна на телефона.

Какво още може този нов вид телефон – подготвих ви видео от инфлуенсъра Маркъс Браунли. В него може да научите полезна информация. Аз очаквам с нетърпение на пазара Nothing Phone и дано наистина да оправдае очакванията, заложени от производителя.

https://www.youtube.com/watch?v=mrkAmmMakMg&ab_channel=MarquesBrownlee

Google+ Comments