OpenPlus и OPPO са еднакви

OpenPlus и OPPO са в процес на разработка на своите нови модели смартфони със сгъваеми екрани, наречени OnePlus Open и OPPO Find N3. OnePlus Open маркира дебюта на бранда в категорията на сгъваемите устройства, докато Find N3 е третият подобен модел на OPPO.

Първоначални слухове предполагаха, че двата смартфона по същество ще бъдат идентични, и това беше потвърдено от основателя на OnePlus и главен продуктов директор на OPPO. Той разкри, че компаниите са колаборирали в процеса на разработка на новите устройства.

Характеристиките на новия модел включват сгъваем екран с най-голяма досега гъстота на пикселите, с диагонал 7.82 инча и резолюция 2268 х 2440 пиксела. Външният екран ще има размери 6.31 инча и резолюция 2484 x 1116 пиксела.

Иновациите продължават и с механизма на сгъване, който е 37% по-малък от предишния, използван в Find N2, и се състои от доста по-малко компоненти. Това оптимизиране ще допринесе за намаляване на теглото на смартфона. Допълнителна функция, която очакваме да видим, е бутонът Alert slider.

Google+ Comments