Reels мода

Манията от Facebook постепенно се прехвърли в Instagram, а после логично и в TikTok. Но тъй като никоя платформа не желае да отстъпва позициите си заради нещо ново на пазара, разбира се, се ъпдейтва. Следвайки тази логика, вече може да се радваме и в България на опция Reels. А тя стана изключително популярна сред блогърите къде – познайте!

Предполагам, че за никого няма да е изненада като кажа Instagram. Все пак там се намират голяма част от родните инфлуенсъри, а пък и може би вече сте попадали на функцията. Какво представлява тя? Чрез нея директно от приложението може да записвате видеа, да ги редактирате и да добавяте ефекти, така че да се получат много оригинални сюжети линии. Музика, цветове, промяна на скорост, креативност са само част от възможностите.

Reels е отговор на Instagram в следствие на видео манията, наложена от TikTok. Тук могат да се правят 30-секундни видеоклипове, които обаче могат да се споделят и в другите платформи. Не искам да ги изтъквам и да казвам колко са иновативни. Само искам да наблегна на фактите защо са толкова предпочитани и използвани сред потребителите.

Вече някои от модните блогъри и влогъри започнаха да развихрят въображението и благодарение на опцията за подредба на обектите и запазване на предмети направиха свежи клипове. Преобличане на улицата, смяна на тоалети чрез влизане и излизане от кола, танци – не ни липсват примери. Чрез тях определено и самото съдържание се разнообразява и се дава нов пласт на потребност.

За момента не съм забелязал тази тенденция да се използва и от брандовете, но съвсем скоро очаквам и там бум на Reels. Моето мнение е, че това е новата тенденция, която ще обхване всички заради лесния си начин на боравене и сполучливите резултати. А дали ще е така – предстои да разберем.

Google+ Comments