Що за телефон е Lenovo Smart Cast?

Не можем да им го отречем на Lenovo, набират все повече и повече верни фенове. Имам поне 3-а приятели, които през последната години си взеха смартфони с тази марка и всички са доволни от нивото на услугите, които получават.

И така, ето една интересна новина покрай този китайски технологичен гигант. Преди броени дни на конференцията Tech World в Пекин от компанията представиха свой чисто нов телефон с наименованието Lenovo Smart Cast. Той обаче все още е на ниво прототип и дори не се знаят конкретните му параметри. Това, което го отличава от останалите смартфони на същата марка, е вградения прожектор. Да, правилно разбрахте!

Въпреки че до момента на пазара сме виждали смартфони с вградени прожектори, нито един от тях не успя да направи удар. Има ли шанс Smart Cast да промени тенденцията? Може би… Той има функцията да прожектира на всякаква равна повърхност клавиатура, която реално да използвате. Тя е с реален размер, а ако искате нещо по-нестандартно, как ви се струват клавиши на пиано? А някаква игра, която да разцъквате? Според мен е приемливо предложение. Друго предимство на прожектора на този модел на Леново е, че той няма нужда от фокусиране, за да възпроизведе картина, видео или снимки.

Какви са вашите първи впечатления?

 

Google+ Comments