Със смях към Космоса

Няма как да не сте чули, че през юли излетяха толкова много хора в космичното пространство. Интересното е, че те са милионери, които си събират хора за експедиции. Ако и вие искате да последвате техния пример – да спечелите билет или пък самите вие да си организирате полет, то ви давам няколко съвета. Те, разбира се, са комични, за да разведрим малко летните си дни.

Първото условия, за да се изстреляте в космоса, е да имате много излишни пари. Подобно начинание може да отнеме около и над милиард. Затова е важно идеята ви да е подплатена с много финанси. А за предпочитане е и те да са ви излишни, защото това не е просто престиж, а и хоби. Пък и ще има какво да разкажете като седнете на маса.

Следващата стъпка е да си измислите ракета в колкото се може по-екстравагантна форма. Стандартната вече не е интересна. Трябва да има форма на острие, на гъба, на цвете, на пилот – на всяко безумно нещо, което ще предизвика по-голям отзвук. Все пак ще влезете в заглавията на всички световни медии и ще трябва да сте екстравагантни.

Последната стъпка за успех включва продължителността. Тя не трябва да е много – целият шум е необходимо да се вдигне за не повече от 10-11 прекарани в полет минути. Все пак само да преминете през орбитата и да видите Земята е достатъчно. Другото е скучно – само планети и звезди и така до безкрая. А пък и като се върнете обратно, ще имате повече време да се хвалите какво сте направили и къде сте били.

Надявам се, че тези „условия“ за звезден полет са ви разведрили. Аз от сърце пожелавам на всеки, който желае, да се изстреля в космичното пространство. А докато това се случи, може да се позабавляваме малко и да си представяме какво би било.

Google+ Comments