Флагманът HTC One – вече и в злато

htcСупертънък корпус от “благороден” метал, огромен  Full HD екран, мощен четириядрен процесор, революционна ултра пикселова камера, обновен интерфейс HTC Sense 5.0 с много фирмени придобивки – цялото това великолепие се отнася за съвсем новия HTC One 801e Gold, който пристигна във впечатляващите си златисти одежди.

Разбира се, той притежава идентични функционални възможности със своите събратя в черен, сребристобял и червен корпус, но безспорно се откроява с оригиналния си изглед.

Президентът на компанията Филип Блер сподели, че опирайки се на неотдавнашния успех на металическите си модели, както и на успеха на златния MOBO phone, те се вдъхновяват да създадат новото си бижу.

И това, което е най-важното, че това е един напълно достъпен модел. За разлика от премиум устройствата от лимитираната версия на компанията, изработени от 18 и 24-каратово злато и струващи хиляди долари, цената на тази разновидност на модела е същата като на телефоните в другите разцветки. Е, разбира се, истински благороден метал тук няма – основата му е метална конструкция от алуминиева сплав в жълт цвят.

Изисканост добавят и стилните черни акценти от двете страни. Ъглите са скосени, а задният панел е извит.

Не са малко тези, които считат, че HTC One 801e е един от най-добрите модели на пазара, и това няма как да е случайно – първо, е флагман, второ, е флагман във специална благородна обвивка и, трето, той може да впечатли с присъщите и на други устройства от този тип висока производителност и разширени мултимедийни възможности. Като прибавим към това и страхотната камера, отличното звучене, усъвършенствано с фирмената технология BoomSound™, този нов продукт на пазара на умни телефони определено може да бъде номиниран като силен играч, от А отбора.

Според мен всичко това е достатъчно основание да го изберем за коледен подарък за себе си или за човек, когото обичаме. И най-важното – да сме сигурни, че ще уцелим в десетката. Нещо, което рядко се случва с подаръците.

 

 

Google+ Comments