HTC подготвя още един модел телефон

htc-606wИнформация за нов модел смартфон на компанията HTC се появи в Интернет. Въпреки, че все още не е обявен официално вече се знае името на модела и някои характеристики за самия телефон.

Въпросния модел се носи името HTC 606w, а специфичното при него са високоговорителите. Те са стерео и си имат название дадено от производителя – BoomSound.

Другото по-различно и специфично нещо при 606w ще бъде дизайна, който е заимстван от флагмана на компанията HTC One, което ще рече, че под екрана ще има 2 бутона, вместо стандартните досега 3 бутона.

Що се отнася до процесора, той ще бъде с четири ядра с работна честота 1,2 GHz и оперативна памет 1 GB. Вградената памет е с капацитет 16 GB, като в не е споменато за microSD слот за допълнителна памет.

Дисплея ще бъде 4,5 инча с резолюция 960х540 пиксела. Камерите са две – основна 8 мегапиксела и фронтална 1,6 мегапиксела. Операционната система, под която ще работи смартфона ще бъде Android 4.1.2 Jelly Bean.

Сред безжичните модули присъстват WiFi, Bluetooth, GPS, също така има версия и с 2 SIM карти. Все още няма официална информация за това, кога точно ще бъде представен модела, кога ще се пусне в продажба и съответно на каква цена, но се предполага, че скоро ще бъдат обявени дата и цена. Също така се очакват още доста нови модели, с които да ни залее компанията HTC.

Google+ Comments