Смартфон Samsung от среден клас

galaxy-win_0Компанията Samsung официално представи новия си модел смартфон, който ще бъде от серията Galaxy и носи името Win. Както знаем гиганта прави устройства, както за истинските ценители на възможностите и качествата на телефоните, така и за такива, които искат нещо подобно на достъпна цена. Именно заради това богатата гама от разновидности радва потребителите и за всеки има подходящ модел.
Galaxy Win ще работи под операционната система Android 4.1 Jelly Bean. Процесора е с две ядра и работна честота 1,2 GHz и оперативна памет 1 гигабайт. Вградената памет е с капацитет 8 гигабайта и в допълнение има слот за micro SD карта, чрез която ще може да се разшири до 32 гигабайта.
Дисплея е с голям размер – 4,7 инча, но резолюцията е 800х480 пиксела, което прави приблизителна гъстота на пикселите – 199ppi. Камерите, с които е снабдено устройството са 2 – основна 5 мегапикселова, която поддържа HD видеозапис, също така автофокус и светкавица, а другата е фронтална VGA камера.
Батерията е с капацитет 2000 mAh, а размерите на корпуса са 133,3х70,7х9,65 мм с тегло 144 грама. Цветовете, в които ще се предлага Samsung Galaxy Win ще бъдат сив и бял. Също така модела ще бъде в две версии – с една или две SIM карти.
Смартфона ще се предлага извън пределите на Китай, като разпространението му ще бъде глобално, но за съжаление все още не са известни датата на пускане в продажба, както и цената на която ще се предлага.

Google+ Comments