Lenovo A3000 7″ 3G 16Gb

lenovo“Леново” отдавна е разпознаваема марка. И независимо от това, че родината й е Китай, продукцията на компанията се отличава с изключително високо качество, нещо, което днес никой не подлага на съмнение. Затова няма нищо изненадващо в това, че таблетите на фирмата, както и смартфоните й, днес са повече от популярни. Днес ще обърнем поглед към един от моделите на компанията – прекрасно творение на техноиндустрията на Поднебесната империя. Иде реч за мултимедийния интернет таблет Lenovo A3000 7″ 3G 16Gb, който радва потребителите не само със своите възможности, но като при всички артикули на фирмата – и с изключително разумната си цена. Всеизвестен е фактът, че именно в оптималното съотношението между тия два компонента се крие и тайната на преимуществото на продукцията на “Леново”. При конкретния модел обаче горното достойнство се допълва и от редица други особености, които го правят желан и привлекателен за потребителите.

Сред тях се открояват комфортният екстериор, отличната бързина на действие, възможна преди всичко благодарение на четириядрения процесор, качествения IPS дисплей, поддръжката на 3G стандарт и редица още неща. Това е модел, на който си струва да се отдели внимание и почитателите на марката, които са решили да се снабдят с подробно устройство или пък да подновят старото си, да направят един по-задълбочен анализ. Тук в резюме ще изложа основните плюсове и минуси. При техниката е така – слагате едните и другите на везните, виждате кое тежи повече и решавате.

Плюсове: отлична ергономика и матова повърхност на корпуса, лек, изключително качествен монтаж, възможност за разговори, продуктивна хардуерна база, бърза връзка към мрежата, поддръка на USB OTG, двойни камери, вграден микрофон, възможности за свързване с всякакви периферни устройства, възможно най-актуално програмно обезпечение, прилична издръжливост на батерията.

Минуси: ниска резолюция на екрана, акварелност на снимките, направени с вградената камера, бавна работа на жироскопа.

От мене толкова, а вие теглете, мерете – решавайте! 🙂

 

 

Google+ Comments