Нов флагмански DUAL SIM таблетфон

acerduoЛинията на премиални смартфони на Acer се попълни със свеж модел, въплътил в себе си традиционните за компанията високо качество, многофункционалност и стилен дизайн – Acer Liquid S1 Duo, за първи път представен на компютърното изложение Computex-2013 в Тайпей, Таван. Съчетавайки в себе си комактността на смартфона с ефективността на работа на мултимедийния таблет, той се явява универсално мобилно устройство, откриващи впечатляващи възможности преди всичко за любителите на пътешествията и представителите на деловите среди.

Външният вид на модела е самобитен. Наследил от старите си събратя от премиалната серия Liquid S минималистичния дизайн, той може да се похвали с отлична конструкция. Стилно изглеждат металните пластини, рамкиращи корпуса. Както и цветовите варианти, в които е релизиран – черен и бял.

Моделът е оборудван с огромен сензорен екран – 5.7 инча, с резолюция 1280 x 720 пиксела, който е защитен от механични повреди със закалено стъкло. Независимо от големия диагонал на екрана, телефонът пасва идеално в ръката. Плюс това за удобство при телефонните разговори би могла да се използва и hand-free гарнитурата. В таблетната си ориентация апаратът съвсем удобно се управлява с двете ръце.

Acer Liquid S1 Duo перфектно съчетава компактността на умния телефон и производителността на таблета. В тъничкия му 195-грамов корпус е заключена мощта на четириядрен високопроизводителен процесор, мобилната компютърна платформа Liquid S1 Duo– MediaTek MT6589Т, които осигуряват многозадачността и бързата работа на устройството.

Забавленията, които може да ви предложи устройството, също са на ниво. То има две камери – основна – с осеммегапикселова матрица, автофокус и LED светкавица; и фронтална – 2 мегапиксела, която основно е предназначена за видеовръзки, но върши идеална работа и за автопортрети.

Основната камера е снабдена с функцията Voice Shot, която позволява, подавайки на телефона командата cheese!, лесно да се направи снимка. Устройството запечатва в снимки искрените и лъчезарни усмивки благодарение на функцията Smile Shot, която умее да разпознава усмихнати лица.

Снабден още с редица нововъведения и екстри, моделът неслучайно е поставен от създателите си на върха на еволюционната серия Liquid S. А спецификите и възможностите му заслужено му осигурява почетната титла флагман.

 

Google+ Comments