Преимущества на Nokia 105

105Nokia 105 е бюджетно устройство за комуникация, снабдено с всички базови възможности на мобилните телефони, и покрай тях – с някои допълнителни функции. Благодарение на голямата си издръжливост в режим на работа, той би могъл да стане отличен вариант за резервен телефон на хора, които не искат да се лишат от пълния набор на смартфон опции, в това число и на пълноценна електронна поща, но в същото време не желаят да се примирят с положението на непредвидения отказ на акумулаторните батерии на тези многофункционални устройства.

Изключителната издръжливост на този модел обаче съвсем не е единственото му достойнство. Има и редица други, заради които си струва да бъде предпочетен.

Първото е неговата компактност и ниско тегло. Малък телефон, който не просто не тежи в джоба, но се вписва идеално даже и в нежна дамска ръка, няма как да не е удобен. Удобство, което като че ли вече забравихме при постоянно растящата популярност на големогабаритните смартфони.

На второ място моделът прави впечатление с изключителната гръмкост на звъна. Входящите повиквания могат да бъдат чути и от най-забутаното кътче на чантата ви или от съседната стая. Това е ефект, който е съзнателно търсен още при разработката на модела, тъй като е бил ориентиран към потребители на големи и шумни градове.

За издръжливостта вече споменахме. Всеки, който има смартфон, особено работещ под Аndroid, знае, че ако изкара ден, без да зареди батерията, си е направо късмет, и по правило винаги ни предава в най-неподходящия момент. С този модел това няма да ви се случи и няма нужда да носите постоянно със себе си зарядното устройство.

Игровите възможности на модела също не са за пренебрегване – в стандартния комплект на телефона вие ще намерите множество интересни игри, между които Крикет къп и Судоку. А добрият стар “Snake” със съвършена оптимизация за мобилни устройства е идеален вариант да си разнообразите времето – примерно при дълъг път.

Очевидно е, че Nokia 105 е един нескъп телефон, който може да предложи на собственика си необходимия минимум за комуникация и забавление. Естествено, не в степента на смартфоните. Но пък за цената, на която се предлага, е отлично устройство, което може да ви спаси от предателството на многофункционалните джаджи.

 

Google+ Comments