Samsung Galaxy Tab 3 Lite с Wi-Fi

galaxyliteВ началото на 2014 г. компанията Samsung официално представи дългоочакваната облекчена версия на знаменития таблет компютър Galaxy Tab 3.

Galaxy Tab 3 Lite с Wi-Fi моментално привлече към себе си вниманието на потребителите – първо със своята компактност и доволно ниска цена. При това той практически не отстъпва по мощност и функционалност на своя предшественик. Той радва ползвателите не само с малкия си размер, но и с изключително високата си скорост. Все пак трябва да отбележим, че някои негови параметри са далече от идеалното и че разработчиците на фирмата все още има какво да покажат и към какво да се стремят. Но нека да направим един бърз преглед на новото устройство.

Във външния си вид новият таблет остава верен на линията на компанията. Както знаете, дизайнът на Самсунг вече стана класика, отличава се и трудно може да остане назабелязан и неразпознат, а главните му особености са малки размери, яркост и изразителност.

На модела е инсталирана операционната система Android версия 4.2.2. Предвиден е и минималният набор от необходими програми за възпроизвеждане на филми и музика, четене на книги и сърфиране из интернет. Покрай това, следвайки името си, устройството предлага безжична мрежа Wi-Fi 802.11 b/g/n., което ви гарантира достъп до интернет в различни точки на града. А отчитайки 8 Гб вградена памет, собственикът може да не се ограничава в инсталирането на различни приложения за работа и отдих, които предлага Samsung Apps.

Акумулаторната батерия в олекотения таблет е по-слаба от тази в Tab 3. Капацитетът й е само 3600 мАч, което означава около осем часа възпроизвеждане на видео. Въпреки това устройството е идеален спасител от скуката в относително дълго пътуване, като се има предвид способността му за стабилна работа до девет часа при сърфиране из мрежата.

 

Google+ Comments